Тел: 0888471577
Работно време: 15:30ч - 18:30ч

Услуги

невролог - мануален терапевт

Мануална терапия

   Къде е мястото на мануалната медицина в лечението на болките в гърба? Мануалната медицина, е изградена чрез прицелна диагностика, функционална терапия, която чрез мобилизационни и манипулационни техники, повлиява обратимо нарушената ставна функция на гръбначния стълб и крайниците.

Прочети повече
lazerna-terapia

Лазерна терапия

   Лечението с лазер е прекрасно съчетание между древната китайска медицина (акупунктура) и високите технологии на нашето съвремие. В неврологията се използват нискоенергийните лазерни лъчения (НЕЛЛ). Лечебните възможности на лазерното лечение, проведено върху биологично активните точки (местата на убождане с игли и точков масаж), категорично потвърждават неговата биостимулираща активност.

Прочети повече
kompleksna-terapia-na-bolkite-v-gurba

Комплексна терапия на болките в гръбначния стълб

   Болките във врата, гърба и кръста се нареждат в челната тройка по масовост, заедно с острите респираторни заболявания и битовия травматизъм. Основната първопричина за болките в опорно-двигателния апарат е земната гравитация. Човек стои изправен около 16 часа в денонощието, противодействайки на земната гравитация.

Прочети повече

Лечение с нанотехнологии

   Taopatch® е уелнес устройство, което подпомага балансирането на постуралната тонична система от първата минута на прилагане и това, може да се измери веднага.

Прочети повече